Siden er utviklet av
     
  Kundereferanser   
     
 

 

Har nettopp vært i kontakt med en av deres advokater for første gang....Kjempefornøyd! Var i kontakt med deres advokat denne uken, angående en arvesak i familien. Jeg ringte og fikk et kort betryggende svar. Jeg har gått og vært i tvil om hva som var reglene i et arvespørsmål i familien, og fant på sidene deres en advokat som tok telefonen når jeg ringte og svarte meget hyggelig og hjelpsomt på mitt spørsmål. Til ca 300 kr som dette kostet meg så er det helt genialt. Dere har en fantastisk tjeneste for oss som har spørsmål vi lurer på og ikke finner svar på!

Med vennlig hilsen
Tone, Fredrikstad

 

Vil bare rose deres legetjeneste som er unnværlig for meg. Jeg har to små barn, og stadig dukker det opp små problemer både hos de og meg selv som jeg har lyst til å spørre en lege om. Tidligere har jeg søkt svar på Internett, men etter at jeg fant dere, så ringer jeg og får svar når jeg lurer. Deres lege Dagfinn har hjulpet meg mange ganger, med korte og tydelig svar i forhold til mine spørsmål. For 199 kr er dette meget billig, tatt i betraktning at jeg kan ringe når som helst på døgnet og kommer rett til en lege når det passer meg. Takk for en fin tjeneste.

Mvh
Dag, Skedsmo

 

Takk for at dere har laget denne nettsiden. Jeg bor i utkant-Norge, og det er ofte vanskelig å få tak i den kunnskapen man ønsker. Jeg har brukt mange av deres rådgivere, og de svarer uansett vær, og føreforhold. Det eneste jeg har trengt er en telefon, og de har alle som en vært meget hjelpsomme, og faglige dyktige når jeg har trengt råd. Takk, takk.

Mvh
Anonym, Sunnmøre

 

Hunden min har blitt mye roligere, og harmonisk etter at jeg fikk hjelp av deres hundespesialist. Fantastisk hvordan det hjelper med litt kloke råd, for å stagge en liten vilter hund. Hundespesialisten deres er helt super.

Mvh
Torill

 

Jeg har lenge hatt en bolig som jeg har hatt problemer med i forhold til utbygger, og vi følte oss helt utslitt og lite motivert til å krangle. Å oppsøke advokat var ikke i våre tanker i det utbygger mente at vi ikke hadde rettigheter. En samtale med deres advokat til kun 250 kr gjorde at vi nå går en god sommer i møte, og enda mer rustet. Hans råd gjør at vi tar skrittet og får oss en advokat. Vi hadde rettigheter.

Mvh
Anonym

 

Har du en erfaring fra Eksperthjelp du ønsker å dele med andre?
Send en e-post til
post@eksperthjelp.no

 

 
 

Eksperthjelp.no AS - PB 94 Skøyen - 0212 Oslo | Org nr: 987 575 387 | post@eksperthjelp.no | Brukerbetingelser | Eksperthjelp.no AS © 2013