Siden er utviklet av
     
  Ofte stilte spørsmål  
     
 


HVORDAN FUNGERER TJENESTEN?
1: Ring 815 68 108
2: Tast inn rådgiverkoden til din valgte rådgiver (Koden finner du i rådgiverens profil i menyen til venstre) eller tast # for å høre en meny over våre ekspertomåder. 
3: Få svar på det du lurer på

HVA ER EKSPERTHJELP?
Eksperthjelps forretningsidé er at du som kunde raskt, enkelt og personlig skal kunne komme i kontakt med en rådgiver når du lurer på noe. Her har du mulighet til å stille ekspertene som er tilknyttet Eksperthjelp.no konkrete spørsmål om akkurat det DU lurer på NÅR du ønsker, enten det er innenfor helse, jus, data og Internett eller andre områder. Hos oss kan du komme i direkte kontakt med en ekspert på telefon i tillegg til å stille spørsmål per e-post. 

Velg din rådgiver, spør om det du lurer på, og rådgiverne vil gjøre alt de kan for at du skal bli fornøyd med tjenesten.

HVORDAN KAN JEG NÅ EN RÅDGIVER?
I menyen på venstre side kan du finne en rådgiver som du mener er riktig i forhold til det spørsmål du har. Du kan også søke på en rådgiverkategori på forsiden. Ved hver rådgiver er det markert om du kan nå vedkommende per telefon eller e-post. Velg det som er riktig for deg, og få den hjelpen du trenger nå.

KAN RÅDGIVEREN SE HVEM JEG ER?
Alle telefonsamtaler og epost-henvendelser er anonyme for rådgiveren, dvs at de ikke kan se hvem du er eller hvilket nummer du ringer ifra. Anonymiteten gjelder ikke når man stiller spørsmål til advokater hvor man på grunn av interessekonflikter må oppgi sitt navn dersom man har spørsmål i forhold til konkrete saker. 

HVA KOSTER TJENESTEN, OG HVORDAN BETALER JEG?
Dersom du velger å kontakte rådgiveren per telefon, ringer du 815 68 108 og taster koden for din valgte rådgiver. Du blir da satt i direkte kontakt med rådgiveren. Tjenesten koster 299,- per samtale og er begrenset til 20 minutter. Faktura kommer i posten og sendes til den adressaten som står oppført på dette nummeret hos opplysningen. Ringer du fra bedriftstelefon? Klikk på linken for å endre din fakturaadresse hos oss: http://faktura.eksperthjelp.no/ .

Ringer du fra skjult nummer eller på annen måte er sperret fra å få faktura, så vil betalingen bli belastet telefonregningen din. 

NB! For Tarot og Astrologi og Coach/Livsveileder er prisen 32,90 per minutt Du betaler kun for antall minutter du snakker med rådgiveren, og du kan selv avslutte samtalen når du ønsker. Det tilkommer et fakturagebyr på kr 45 og startavgift på kr 59. Vanlige tellerskritt fra din telefon blir belastet som vanlig. Samtalen som settes opp vil automatisk bli brutt etter 60 minutter for å sikre kunden kostnadskontroll. Vi ivaretar også din anonymitet når du stiller spørsmål per telefon, rådgiveren vil ikke se hvilket nummer det ringes fra.

Fakturaen er overført til Arvato Finance AS for innbetalinger. Hvis vi ikke finner informasjon om deg i våre systemer når du ringer, vil samtalen bli belastet med SMS betaling. Du bli belastet ved sms betalinger under samtalen, tilsvarende 32,90 kr pr minutt og du forhåndsbetaler for 5 min av gangen. (5 min gir 164 kr i sms belastning,  første sms trekkes først 2 minutter ut i samtalen og dekker derfor 2 minutter + de 5 neste minutter og belastes med 230 kr) Det er ingen andre gebyrer ved sms betaling. Ansvarlig for Tjenesten er Pregonor AB, Marieholmsgatan 10C, 415 02 Gøteborg Sverige.

E-post henvendelser har ulike priser avhengig av rådgivertype. Prisen vil du se når du trykker på den valgte rådgiver. Man betaler med VISA/Mastercard.

HVEM KAN BRUKE TJENESTEN?
Man må være over 18 år for å bruke denne tjenesten. Utover det kan hvem som helst benytte tjenesten når man måtte ønske.

HVILKE RÅD KAN MAN FÅ?
Man kan få råd innenfor hver kategori, og hver rådgiver har selv lagt ut sin kompetanse. Man vil da få de råd som det er etisk forsvarlig å gi på telefon, og hver rådgiver vil tilstrebe at hver kunde får maksimalt ut av sin samtale.

HVA SKJER HVIS JEG IKKE ER FORNØYD?
Er du misfornøyd med tjenesten ber vi deg om å sende inn klageskjema innen 48 timer. Vi vil behandle din klage og komme med en tilbakemelding til deg innen 3 virkedager. Klageskjema finner du
her.

Du kan også sende en klage til: Pregonor AB, Marieholmsgatan 10C, 41502 Gøteborg, Sverige

Eksperthjelp.no - Livet er enklere for deg som spør!

 

 
     
 

Eksperthjelp.no AS - PB 94 Skøyen - 0212 Oslo | Org nr: 987 575 387 | post@eksperthjelp.no | Brukerbetingelser | Eksperthjelp.no AS © 2013